Maleisische kippensoep
- Herkomst
- Maleisie
- Categorie
- Soepen
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 eetlepels olie
- 350 gram kipfilet, in blokjes
- zak Tjap-tjoy-mix (400 gram)
- 1/2 eetlepel groene Thaise currypasta
- 1 blikje kokosmelk (klappermelk 400 mililiter)
- 1/2 pak mihoen (250 gram)
- 3 eetlepels Thaise vissaus
BEREIDINGSWIJZE
In eenwok of braadpan de olie verhitten. De kip op hoog vuur ca. 2 min. bakken. De groenten toevoegen en nog ca. 2 min. meebakken. De currypasta erdoor scheppen. De kokosmelk en 5 deciliter water erbij schenken en aan de kook brengen. De soep nog ca. 3 min. koken. Intussen in een pan water aan de kook brengen. De noedels ca. 15 sec. koken en laten uitlekken. De noedels over vier diepe borden verdelen. De soep op smaak brengen met de vissaus en op de noedels scheppen.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »