Pina colada
- Herkomst
- Jamaica
- Categorie
- Cocktails
- Bereidingstijd
- 5 minuten
- Porties
- 1
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- Per glas
- 1 baby ananas
- 4 centiliter witte rum
- 2 theelepels crème of coconut
- 3 druppels angostura
- ijsblokjes
BEREIDINGSWIJZE
Snijd het kapje van de ananas. Schil de rest, verwijder de harde kern en snijd het vruchtvlees in blokjes. Doe de rum, de kokoscrème, de helft van de ananasblokjes en de angostura in een mixer en pureer alles tot schuim.Voeg de ijsblokjes toe en laat nog even meedraaien om ijsgruis te krijgen. Giet over in een groot glas. Maak een gaatje in het ananashoedje, steek er een rietje door en zet het op het glas.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »