Pineapple slush
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Cocktails
- Bereidingstijd
- 5 minuten
- Porties
- 6
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 rijpe ananas
- 1 centimeter verse gemberwortel
- 2,5 deciliter witte wijn
- 4 blaadjes verse basilicum
- 6 ijsklontjes
BEREIDINGSWIJZE
Schil de ananas schillen, snijd de pitten weg en snijd het vruchtvlees in blokjes. Rasp van de gember 2 theelepels (de rest wordt niet gebruikt). In een blender of keukenmachine de ananas pureren met de wijn, ijsklontjes, de geraspte gember en de basilicum. Serveren in hoge glazen.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »