Vegetarisch gehakthapje
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Vegetarisch
- Bereidingstijd
- 35 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 pakken Sofine tofu wokgehakt a 180 gram
- 1 ui, gesnipperd
- 1 teentje knoflook, gesnipperd
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- 1 bakje boemboe bali vlees (Conimex)
- 1 bosuitje, in ringetjes
- 4 plakjes bladerdeeg (diepvries), ontdooid
- bloem, om uit te rollen
- 1 scharrelei, losgeklopt
BEREIDINGSWIJZE
Fruit de ui met de knoflook 5 min. in de hete olie. Voeg de wokgehakt toe en bak het al omscheppend mooi bruin.
Schep de boemboe erdoor en warm alles goed door. Neem de pan van het vuur en schep de bosui erdoor.
Rol de plakjes bladerdeeg op een met bloem bestoven werkvlak iets uit.
Verdeel het wokgehaktmengsel erover en bestrijk de randen van het deeg met water. Vouw het bladerdeeg over de vulling en druk de randen goed aan. Leg de flapjes op een met bakpapier bekleed bakblik, bestrijk ze met ei en bak ze in een voorverwarmde oven (225 graden C) in ongeveer 15 minuten goudbruin en gaar.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »