Aardappelcurry met tuinbonen
- Herkomst
- India
- Categorie
- Aardappelgerechten
- Bereidingstijd
- 30 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 750 gram Redstar aardappelen, geschild en in dobbelstenen
- 2 teentjes knoflook, gesnipperd
- 2 uien, gesnipperd
- 3 eetlepels kerriepoeder
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 1 kruidenbouillontablet
- 2,5 deciliter volle yoghurt, op kamertemperatuur
- 1 pot witte tuinbonen, uitgelekt
- 3 eetlepels fijngehakt korianderblad
BEREIDINGSWIJZE
Fruit de knoflook met de uien en het kerriepoeder 5 minuten in de hete olie. Voeg de aardappelen toe en bak ze al omscheppend 10 minuten mee. Voeg de bouillontablet en de yoghurt toe en laat de aardappelen in ongeveer 5 minuten helemaal gaar stoven. Schep de tuinbonen erdoor en verwarm alles al omscheppend. Strooi tenslotte de koriander erover.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »