GratisRecept

Aardappelpuree met pecannoten

Herkomst
Nederland
Categorie
Aardappelgerechten
Bereidingstijd
1 uur en 5 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 1 kilo aardappelen
  • 150 gram pecannoten
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 bakje crème fraîche
  • gehakte verse bieslook
  • peper
  • zout

BEREIDINGSWIJZE

Kook de aardappelen gaar en stamp ze fijn. Meng de olijfolie, crème fraîche, zout, peper en gehakte, verse bieslook erdoor tot er een luchtige puree ontstaat. Hak de pecannoten grof en rooster ze in een koekenpan in een beetje olie. Zout de noten en meng ze door de puree.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »