Ardenner stokbroodje
- Herkomst
- Belgie
- Categorie
- Sandwiches
- Bereidingstijd
- 25 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 voorgebakken stokbroden
- 3 rode uien, in ringen
- 1 eetlepels olijfolie traditioneel (C1000 Selectie)
- 1 kuipje Pluma pate-olio Ardense (150 gram)
- 4 tot 6 eetlepels tomatenketchup
- 2 middelgrote zoetzure augurken, in plakjes
- 2 eetlepels zilveruitjes
BEREIDINGSWIJZE
Bak de broodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking af en laat ze afkoelen tot lauwwarm. Fruit de uien in een koekenpan met anti-aanbaklaag in de olie glazig. Snijd de broden open en bestrijk de onderzijde met pate en de bovenzijde met ketchup.
Verdeel de uien, de augurk en de zilveruitjes over de pate en sluit de stokbroden. Snijd elk stokbrood in vieren. Serveer direct.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »