Biefstuk Wellington
- Herkomst
- United kingdom
- Categorie
- Kerstgerechten
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 4 biefstukken (a 100 gram)
- 6 eetlepels boter
- peper (versgemalen)
- 8 velletjes fillodeeg (ca.15x15 cm)
- 80 gram roomkaas (met mierikswortel)
- Garnering
- 4 takjes tijm
BEREIDINGSWIJZE
Laat de biefstuk tenminste 30 minuten buiten de koeling op temperatuur komen. Laat het fillodeeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 175 graden C. Smelt 2 eetlepels boter en bestrijk hiermee 4 velletjes fillodeeg. Leg de andere velletjes fillodeeg erop. Verhit 4 eetlepels boter in een koekenpan en laat uitbruisen. Bak de biefstukken om en om in 1 minuut bruin. Haal de biefstukken uit de pan. Bestrijk de biefstuk met de roomkaas met mierikswortel. Leg iedere biefstuk op 2 velletjes fillodeeg en vouw het deeg om de biefstuk. Plak de randen vast met de rest van de gesmolten boter. Bak de deegpakketjes in het midden van de oven ca. 10 minuten. Garneer met de takjes tijm.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »