
Broccoli met kaassaus
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Groentegerechten
- Bereidingstijd
- 30 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 250 gram broccoli
- 40 gram boter
- 2 eetlepels bloem
- 1 kop melk
- 1/3 kop geraspte belegen kaas
BEREIDINGSWIJZE
Snijd 250 gram broccoli in roosjes. Stoom ze net gaar. Verwarm 40 gram boter in een pannetje met een dikke bodem. Voeg 2 eetlepels bloem toe. Roer 2 minuten boven zacht vuur tot het mengsel lichtbruin wordt en pruttelt. Doe er geleidelijk 1 kop melk bij. Blijven roeren boven matig vuur tot het mengsel kookt en indikt. Haal het van het vuur en roer er 1/3 kop geraspte belegen kaas door tot deze gesmolten is. Giet de saus over de warme broccoli en serveer.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »