Carpaccio
- Herkomst
- Italie
- Categorie
- Voorgerechten
- Bereidingstijd
- 20 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 500 gram zeer dun gesneden ossenhaas
- 200 gram gemengde sla
- pijnboompitten
- mosterddressing
- kersttomaatjes
- 4 blaadjes basilicum
BEREIDINGSWIJZE
Was de sla en laat hem goed drogen, maak de mosterddressing van de mosterd, een beetje mayonaise en wat kruiden (eigen smaak). Rooster de pijnboompitten onder de grill of in een koekenpan zonder boter.
Leg op de borden eerst de sla, doe hier wat dressing op. Drapeer hierover de ossenhaas. Giet daarover de rest van de dressing en hier overheen strooi je de pijnboompitten. Garneren met een kersttomaatje en een blaadje basilicum
Serveren met een warm broodje met echte boter.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »