Couscous met slanke kaassaus
- Herkomst
- Marokko
- Categorie
- Hoofdgerechten
- Bereidingstijd
- 50 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 grote courgette
- 2 gele paprika's
- 2 vleestomaten
- 4 eetlepels olijfolie
- 300 gram couscous
- 1/2 flesje finesse voor koken (van 250 ml)
- 100 gram geraspte kaas licht pittig 25+
- 25 gram verse bieslook
BEREIDINGSWIJZE
Verwarm de oven voor op 200 graden C. Maak de groenten schoon en snijd deze in stukken. Doe de groenten in een ovenschaal en schep dit met olijfolie om. Rooster het in het midden van oven in 30 minuten en schep af en toe om. Maak de couscous volgens de gebruiksaanwijzing van de verpakking. Verwarm de Finesse voor koken in een steelpannetje en laat hierin de kaas zachtjes smelten. Breng het met zout en peper verder op smaak. Knip de bieslook fijn. Verdeel de couscous over vier borden. Schenk de kaassaus over en naast de couscous en strooi de bieslook erover. Serveer de geroosterde groente ernaast.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »