Eieren met kruidenmayonaise op toast
- Herkomst
- Italie
- Categorie
- Eiergerechten
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 8 eieren
- gemengde Italiaanse kruiden
- 1/2 eetlepel kappertjes
- 3 ansjovisfilets
- mespuntje mosterd
- 3 eetlepels olijfmayonaise
- 8 dikke witte boterhammen
- halvarine
BEREIDINGSWIJZE
Kook de eieren 6 tot 8 minuten, laat ze schrikken onder koud water, pel ze en snijd ze in plakjes. Hak de kruiden, kappertjes en ansjovis en meng ze met de mosterd en mayonaise. Rooster de boterhammen goudbruin. Besmeer ze met halvarine, beleg ze met plakjes ei en verdeel de mayonaise erover.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »