Flensjes
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Ontbijt
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 deciliter melk
- 100 gram bloem
- 1 ei
- 1 fles vloeibare boter
- 1 mespuntje zout
BEREIDINGSWIJZE
Doe de melk in een kom en voeg al roerende de bloem toe. Voeg het ei, 2 eetlepels vloeibare margarine en het zout toe. Roer dit door elkaar tot een glad beslag ontstaat. Laat een kleine koekenpan (liefst met anti-aanbaklaag) goed heet worden. Doe er dan een scheutje vloeibare boter in. Laat het flensjesbeslag vervolgens dun uitlopen over de pan en laat het beslag stollen. Draai het flensje om en laat nu de bovenkant ook stollen en licht kleuren. Doe hetzelfde met de rest van het beslag.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »