GratisRecept

Focaccia met venkelrauwkost en zalm

Herkomst
Italie
Categorie
Sandwiches
Bereidingstijd
15 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 1 foccaciabrood
  • 1 venkelknol
  • 100 gram gerookte zalm
  • citroensap
  • Bertolli olijfolie extra vergine
  • zout
  • peper

BEREIDINGSWIJZE

Maak de venkelknol schoon en snijd hem in flinterdunne reepjes. Breng het op smaak met citroensap, olijfolie, zout en peper. Halveer het brood overlangs en besmeer hem met margarine. Verdeel de venkelsalade over het brood en beleg met plakjes zalm. Snijd het brood in vieren.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »