Frisse pastasalade
- Herkomst
- Italie
- Categorie
- Salades
- Bereidingstijd
- 25 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 300 gram tagliatelle
- 2 bosuitjes, in ringetjes
- 1 eetlepel olijfolie
- 150 mililiter droge witte wijn
- 200 gram gorgonzola
- 200 mililiter crème fraîche
- 50 gram pecannoten
- 2 handperen
- zout
- versgemalen peper
- rucola
BEREIDINGSWIJZE
Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar (al dente).
Verhit de olijfolie in een sauspan en bak de bosui ca. 2 minuten.
Blus de bosui af met de wijn en laat deze even inkoken.
Voeg de gorgonzola en de crème fraîche toe en roer tot een gladde saus. Laat de saus op een laag vuur staan.
Hak de pecannoten grof en rooster ze in een droge koekenpan.
Schil de peren, verwijder de klokhuizen en snijd de peren in stukken
Giet de pasta af en schep de saus met de peer erdoor. Breng op smaak met zout en peper.
Was de rucola en hak deze grof .
Schep de rucola met de pecannoten door de pasta.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »