Gebraden Italiaanse blesbokfilet met hertengehaktballetje
- Herkomst
- Italie
- Categorie
- Tapas gerechten
- Bereidingstijd
- 35 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 150 gram blesbokfilet
- 100 gram hertenvleesgehakt
- 4 tortellone gigante funghi
- zout
- peper
- 3 eetlepels boter
- 2 stronkjes witlof
- 1 theelepel rietsuiker
- 4 sateprikkers
BEREIDINGSWIJZE
Kook de tortellone gigante funghi in licht gezouten water al dente. Bestrooi de blesbokfilet met zout en peper en braad deze rosé in de hete boter. Snijd de filet in 4 plakken. Kruid het hertenvleesgehakt en vorm er 4 gehaktballetjes van. Bak de balletjes rondom bruin in de boter. Snijd de witlof in dunne ringen, caramelliseer het in een beetje boter en de rietsuiker. Leg een tortellone op een schoteltje, prik hierop met een sateprikker een hertenballetje en witlof vast op de blesbokfilet. Serveer het warm
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »