GratisRecept

Gekruide kiprissoles

Herkomst
Italie
Categorie
Hapjes
Bereidingstijd
30 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 500 gram kipgehakt
  • 1 kop verse broodkruim
  • 1 grote ui, gesnipperd
  • 2 eetlepels verse bieslook, fijngeknipt
  • 2 eetlepels verse peterselie, fijngehakt
  • 1 eetlepel verse tijmblaadjes, fijngesneden
  • 2 theelepels worcestersaus
  • 1 ei, losgeklopt
  • 30 gram feta, geraspt
  • versgemalen zwarte peper
  • 4 eetlepels vruchtenchutney

BEREIDINGSWIJZE

Doe de kipgehakt in een kom en voeg de broodkruim, ui, bieslook, peterselie, tijm, worcestersaus en ei toe. Meng dit goed door elkaar. verdeel het mengsel in 8 gelijke porties en vorm rissoles van 1,5 cm dikte. Leg de rissoles op een koude, licht met olie bestreken rooster, 5 minuten onder een hete grill en bak ze aan beiden kanten bruin. Bestrooi de rissoles met feta, en kruid ze met peper. Grill deze tot de kaas gesmolten is. Bedek ze als laatste met een theelepel chutney.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »