Gepofte aardappel met noten
- Herkomst
- Italie
- Categorie
- Aardappelgerechten
- Bereidingstijd
- 10 minuten
- Porties
- 1
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 grote, kruimige aardappel
- walnoten
- 3 eetlepels Bulgaarse yoghurt
- 25 gram gorgonzola
- 1 eetlepel appel in miniblokjes
- 1 eetlepel citroensap
BEREIDINGSWIJZE
Leg de ingeprikte aardappel zonder folie in een magnetronschaal en gaar 5 minuten op 800 watt. Laat 5 minuten nagaren. Hak 1 eetlepel walnoten grof. Bewaar een paar noten voor de garnering. Meng 3 eetlepels Bulgaarse yoghurt met 25 gram gorgonzola, 1 eetlepel appelblokjes, 1 eetlepel citroensap en de gehakte noten. Snijd de gepofte aardappel in en haal iets van het aardappelkruim eruit. Vul de gepofte aardappel met het yoghurtmengsel en garneer met walnoten.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »