Geroosterde aardappelen met plakjes cervelaat
- Herkomst
- Italie
- Categorie
- Aardappelgerechten
- Bereidingstijd
- 45 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 kg vastkokende aardappelen, in stukken
- 100 gram cervelaatworst, in dunne plakjes
- 2 rode uien, in parten
- 2 teentjes knoflook, in plakjes
- 3 eetlepels olijfolie
- zout
- versgemalen peper
- 4 eetlepels cocktailaugurkjes
- 2 eetlepels Italiaanse kruiden, geknipt
BEREIDINGSWIJZE
Kook de aardappelen 10 minuten in water met zout. Giet ze af en spoel ze daarna onder koud water. Meng ze met de uien, de knoflook en de olie en verdeel ze over een met een bakpapier beklede braadslede.
Bestrooi ze met peper en zout naar smaak en rooster de aardappelen in een voorverwarmde oven (225 graden C) in 30 minuten mooi bruin en gaar. Schep ze in de tussentijd 2 maal om. Schep 10 minuten voor het einde van de bereidingstijd de cervelaatworst erdoor. Neem de aardappeltjes uit de oven en verdeel de augurkjes en de Italiaanse kruiden erover.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »