GratisRecept

Hamburger met kaas en mosterdsaus

Herkomst
Nederland
Categorie
Sandwiches
Bereidingstijd
20 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 4 hamburgers
  • 4 witte sesambroodjes
  • 3 eetlepels zonnebloemolie
  • 1 ui, in ringen
  • 250 gram kastanjechampignons, in plakjes
  • versgemalen peper
  • zout
  • 4 plakken belegen komijnekaas, ontkorst
  • mosterd (snacksaus)

BEREIDINGSWIJZE

Verhit de helft van de olie in een koekenpan en fruit de ui al omscheppend in 5 minuten goudgeel en glazig. Voeg de champignons toe en bak ze al omscheppend op een hoog vuur 5 minuten mee. Breng het champignonmengsel op smaak met peper en zout. Schep ze uit de pan en houd ze warm. Verhit de rest van de olie in de pan en bak de hamburgers naar wens rosé of gaar. Leg de opengesneden broodjes 4 minuten onder de hete grill en laat de binnenzijde mooi lichtbruin roosteren. Verdeel de hamburgers over de broodjes en schep het champignonmengsel erop. Verdeel de kaas erover en schuif de broodjes kort onder de hete grill zodat de kaas een beetje smelt. Verdeel er mosterdsaus naar smaak over.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »