Kalfszwezerik met groene salade en asperges
- Herkomst
- Italie
- Categorie
- Vleesgerechten
- Bereidingstijd
- 2 uur en 30 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 500 gram kalfszwezerik
- 2 eetlepels citroensap
- 200 gram asperges (groene)
- 7 eetlepels olijfolie (extra vierge)
- 2 eetlepels basilicum (verse, fijngehakt)
- 3-4 eetlepels bloem
- ½ eetlepel kerriepasta (milde)
- 200 gram slasaus (groene slamelange)
- zout
- peper
BEREIDINGSWIJZE
Pocheer de zwezerik en verwijder de vliesjes, zoals beschreven op de achterzijde. Kook intussen de asperges in 4 tot 5 minuten beetgaar. Klop een dressing van 1½ eetlepel citroensap en 4 eetlepels olijfolie, het basilicum en zout en peper. Snijd de zwezerik in plakken en bestrooi deze met zout en peper. Wentel de plakken door de bloem met kerriepoeder. Verhit 3 eetlepels olijfolie en bak het vlees aan beide kanten in 2 tot 3 minuten mooi bruin en knapperig. Schep de sla en asperges door de dressing en verdeel dit over 4 borden. Leg de gebakken zwezerik erop.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »