GratisRecept

Knoflookbrood

Herkomst
Italie
Categorie
Ontbijt
Bereidingstijd
15 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • 1 theelepel oregano
  • 1 stokbrood
  • zout
  • peper

BEREIDINGSWIJZE

Verwarm de oven voor op 200 graden C. Meng in een kommetje 4 eetlepels olijfolie met het uitgeperste teentje knoflook en de oregano.
Halveer het stokbrood overlangs en besprenkel beide helften met de knoflookolie. Bestrooi met zout en peper en bak het in ongeveer 7 minuten in de voorverwarmde oven.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »