Knoflookbrood
- Herkomst
- Italie
- Categorie
- Ontbijt
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 1 theelepel oregano
- 1 stokbrood
- zout
- peper
BEREIDINGSWIJZE
Verwarm de oven voor op 200 graden C. Meng in een kommetje 4 eetlepels olijfolie met het uitgeperste teentje knoflook en de oregano.
Halveer het stokbrood overlangs en besprenkel beide helften met de knoflookolie. Bestrooi met zout en peper en bak het in ongeveer 7 minuten in de voorverwarmde oven.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »