Kreeftensoep met kruidenstengels
- Herkomst
- Italie
- Categorie
- Soepen
- Bereidingstijd
- 30 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 plakjes bladerdeeg (diepvries), ontdooid
- 2 eetlepels geraspte Parrano Italiaanse kaas
- tarwebloem om het bladerdeeg op uit te rollen
- 1 scharrelei, losgeklopt
- 2 theelepel kerriepoeder
- versgemalen peper
- (zee)zout
- 2 zakken kreeftensoep a 570 mililiter (Unox)
- 2 eetlepels bieslook, fijngeknipt
BEREIDINGSWIJZE
Strooi de kaas over 1 plakje bladerdeeg. Leg het andere plakje erop en rol de plakjes op een met bloem bestoven werkvlak uit tot een langwerpige lap. Bestrijk het deeg met het ei. Bestuif met het kerriepoeder en strooi er peper en zout naar smaak over. Snijd het deeg in 8 lange repen en bak ze in een voorverwarmde oven (225 graden C) in ongeveer 15 minuten mooi bruin en knapperig. Verwarm intussen de soep volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep hem in kommen en garneer met de bieslook. Leg op de rand van elk bord 2 stengels.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »