Kreeftkaviaarcocktail in champagnegelei met citroenroom
- Herkomst
- Frankrijk
- Categorie
- Voorgerechten
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 gekookte kreeften, uit de schaal
- 2 (goed rijpe) avocado's
- 1 theelepel gembersiroop
- enkele druppels citroensap
- Ocietra kaviaar
- 4 deciliter Champagne Moët en Chandon
- Hollandia slagroom, ongezoet
- 2 blaadjes gelatine
- peper
- zout
- 4 cocktailglazen
BEREIDINGSWIJZE
Verwarm de Champagne lichtjes en voeg de geweekte gelatine toe. Zet dit koud. Roer nu de room met het citroensap (vooral niet kloppen) tot een dik vloeibaar mengsel en breng dit op smaak met peper en zout. Maak van de avocado een mooie crème. Bouw nu de glaasjes op van onder naar boven met de champagne gelei, de avocadocrème, de gekookte kreeft, de kaviaar en de lobbige room.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »