Kwarteleitoastjes met kaviaar
- Herkomst
- Frankrijk
- Categorie
- Hapjes
- Bereidingstijd
- 10 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- Voor 10 stuks
- 3 verse kwartel eitjes
- 1 (kippen)ei
- 1 theelepel mosterd
- zout
- peper
- (zonnebloem)olie
- 1/2 limoen (uitgeperst)
- 1/2 limoen (garnering)
- 1 sjalot fijngehakt
- enkele sprietjes bieslook
- 1 blikje haring kaviaar
- toastjes
BEREIDINGSWIJZE
Kook het kippenei halfzacht, pel het en prak het fijn met een vork. Roer daarna de mosterd erdoor en voeg geleidelijk de olie in dunne straaltjes tot een stevige mayonaise ontstaat. Breng op smaak met zout en peper en limoensap. Meng er de fijn gehakte sjalot en bieslook door en smeer de saus op de toastjes. Kook de kwarteleitjes hard, pel deze, snijd ze in plakjes en leg telkens een plakje op een toastje. Garneer met de haring kaviaar en een stukje limoen.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »