GratisRecept

Oosterse noedels

Herkomst
Indonesie
Categorie
Pastagerechten
Bereidingstijd
20 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 150 gram noedels
  • 1 deciliter lichte sojasaus
  • 1 eetlepel bruine suiker
  • 2 eetlepels limoensap
  • 30 gram geroosterde gehakte pinda 's
  • 50 gram cashewnoten
  • 50 gram rozijnen
  • 1 bosje lente ui
  • 100 gram tauge

BEREIDINGSWIJZE

Kook de noedels beetgaar en laat ze uitlekken. Meng de sojasaus met suiker en limoensap en schep deze door de noedels heen. Hak de noten fijn en meng ze samen met de rozijnen door de noedels. Hak ook de lente ui fijn en meng het met de tauge door de noedels. Serveer het met een frisse groene salade.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »