Oosterse noedels
- Herkomst
- Indonesie
- Categorie
- Pastagerechten
- Bereidingstijd
- 20 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 150 gram noedels
- 1 deciliter lichte sojasaus
- 1 eetlepel bruine suiker
- 2 eetlepels limoensap
- 30 gram geroosterde gehakte pinda 's
- 50 gram cashewnoten
- 50 gram rozijnen
- 1 bosje lente ui
- 100 gram tauge
BEREIDINGSWIJZE
Kook de noedels beetgaar en laat ze uitlekken. Meng de sojasaus met suiker en limoensap en schep deze door de noedels heen. Hak de noten fijn en meng ze samen met de rozijnen door de noedels. Hak ook de lente ui fijn en meng het met de tauge door de noedels. Serveer het met een frisse groene salade.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »