Pannenkoeken met spek en stroop
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Ontbijt
- Bereidingstijd
- 30 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 200 gram zelfrijzend bakmeel
- zout
- 2 eieren
- 5 deciliter melk
- vloeibare boter
- 100 gram plakjes ontbijtspek
- stroop
BEREIDINGSWIJZE
Zeef het zelfrijzend bakmeel boven een kom met wat zout. Breek de eieren erin en roer er geleidelijk de melk bij. Klop dit tot een beslag en laat het even rusten. Verwarm de vloeibare margarine in de koekenpan en bak 3 plakjes ontbijtspek knapperig. Schep er wat van het beslag op en bak de pannenkoek. Voor de strooppannenkoek laat je het spek achterwege. Geef de stroop er apart bij.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »