Pasqualina
- Herkomst
- Italie
- Categorie
- Paasgerechten
- Bereidingstijd
- 25 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- Italiaanse paaspasta met voorjaarsgroenten
- 3 vleestomaten
- 1 kleine courgette
- 1 sjalotje
- 1 stengel bleekselderij
- 100 gram magor (gorgonzola-roomkaas)
- 300 gram tagliatelle
- 4 eetlepels doperwtjes (vers of uit de diepvries)
- 2 teentjes knoflook
- 1 eetlepel fijngehakte salieblaadjes
- 1 eetlepel fijngehakte peterselie
- 125 mililiter olijfolie
- zout
- peper
- 10 blaadjes basilicum
BEREIDINGSWIJZE
Ontvel de tomaten en hak ze in stukjes. Snijd de courgette in kleine blokjes van een halve centimeter. Snipper het gepelde sjalotje. Haal de draden van de stengel bleekselderij. Snijd de stengel in dunne reepjes. Snijd de magor in dobbelsteentjes. Kook de tagliatelle in gezouten water beetgaar. Verwarm intussen de tomaat, courgette, doperwten, bleekselderij, knoflook uit de knijper met de salie en peterselie op een laag vuur in de olijfolie. De groenten mogen niet koken. Laat de tagliatelle uitlekken. Verdeel de pasta over de borden en schep de warme groenten er bovenop. Verdeel ook de magorblokjes over de borden en garneer met basilicumblaadjes. Strooi er tenslotte wat versgemalen peper over.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »