Penne met romige kalkoen courgettesaus
- Herkomst
- Italie
- Categorie
- Pastagerechten
- Bereidingstijd
- 30 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 400 gram volkoren penne (pasta)
- 2 eetlepels olijfolie (eventueel uit potje zongedroogde tomaten)
- 1 schaaltje kalkoenborstfiletreepjes
- 150 gram oesterzwammen, in reepjes
- 1 ui, in ringen
- 1 courgette, in halve plakjes
- 1 teentje knoflook, geperst
- 1 eetlepel gedroogde oregano
- 125 mililiter crème fraîche
- 6 zongedroogde tomaten op olie, in reepjes
BEREIDINGSWIJZE
De penne volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. In een wok of braadpan de olie verhitten en de kalkoenreepjes hierin 5 min. roerbakken. De laatste 3 min. de oesterzwam meebakken. De kalkoenreepjes op schaal scheppen en bestrooien met zout en peper. In het achtergebleven bakvet de uiringen 2 min. fruiten. De courgette toevoegen en 5 min. meebakken. De knoflook en oregano erdoor scheppen en geheel nog 1 min. op hoog vuur roerbakken. De groente op smaak brengen met zout en peper en het kalkoenmengsel erdoor scheppen. De penne afgieten en met crème fraîche en tomaatreepjes terugdoen in de pan. Nog even goed doorwarmen. De penne over vier diepe borden verdelen en het kalkoen-courgettemengsel erop scheppen.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »