Pisang Goreng
- Herkomst
- Indonesie
- Categorie
- Hapjes
- Bereidingstijd
- 10 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 4 eetlepels bloem
- water
- zout
- 1 eiwit
- 2 bananen
- bakpoeder
- fituurvet
BEREIDINGSWIJZE
Doe in een kom de bloem en zout en voeg net zoveel lauw water toe tot er een soepel beslag ontstaat. Voeg het losgeklopte eiwit er aan toe samen met een mespuntje bakpoeder. Pel de bananen en snijd ze in tweeën. Haal ze door het beslag en bak ze meteen in het hete frituurvet in 3 minuten gaar. Laat ze daarna uitlekken op keukenpapier. Serveer ze warm, eventueel bestrooid met poedersuiker.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »