Pizza met asperges en zalm
- Herkomst
- Italie
- Categorie
- Bijgerechten
- Bereidingstijd
- 50 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 pak mix voor pizzabodem (450 gram)
- 3 eetlepels olijfolie
- 500 gram groene asperges
- 1 pakje tomato frito (375 mililiter)
- 2 blikjes roze zalm (elk 213 gram)
- 1 zakje gemalen belegen kaas (150 gram)
BEREIDINGSWIJZE
Verwarm de oven voor op 225 graden C. Bereid het pizzadeeg volgens de gebruiksaanwijzing met 2 eetlepels olie. Vet een bakplaat in met de rest van olie. Rol het pizzadeeg uit en bekleed de bakplaat met het deeg. Maak de asperges schoon en kook ze in ongeveer 5 minuten beetgaar. Besmeer de pizzabodem met de tomato frito. Laat de zalm uitlekken (verwijder eventuele velletjes en graatjes). Verdeel de asperges en de zalm over de pizza. Strooi vervolgens de kaas erover en bak de pizza in het midden van de oven in ongeveer 25 minuten krokant.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »