Pizza quattro stagioni
- Herkomst
- Italie
- Categorie
- Pizzagerechten
- Bereidingstijd
- 40 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 pakken steenovenbodem (koelvers, 2 stuks)
- 125 gram kerstomaatjes
- 1 zoete puntpaprika
- 150 gram champignons
- 200 gram achterham, in plakjes
- 100 gram geraspte pittige kaas
- 500 gram tomaten
- 5 eetlepels sladressing bieslook
BEREIDINGSWIJZE
Verwarm de oven voor op 200 graden C. Was de kerstomaatjes en snijd ze in kwarten. Maak de paprika schoon en snijd ze in blokjes. Veeg de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Snijd de ham in brede repen. Deel de pizza's denkbeeldig in vieren en beleg ieder stuk achtereenvolgens met paprika, champignon, kerstomaat en ham. Bestrooi ze daarna met kaas. Bak in het midden van de oven de pizza's (eventueel per twee) in 8 tot 10 minuten. Was de tomaten en snijd ze in partjes. Schep de dressing erdoor. Serveer de pizza's met de tomatensalade.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »