Romige ravioli met portobello
- Herkomst
- Italie
- Categorie
- Voorgerechten
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 portobello champignons (of bakje kastanjechampignons)
- verse peterselie (naar smaak)
- 1 pak Ravioli con funghi porcini (pasta 250 gram)
- 1 sjalotje
- 1 teentje knoflook
- 2 eetlepels olijfolie
- sherry
- 1 pot 4 formaggisaus (kaassaus 260 gram)
- zout
- versgemalen zwarte peper
BEREIDINGSWIJZE
De steeltjes van 2 portobello's snijden. De paddestoelen in plakken snijden. De peterselie fijn hakken. De Ravioli in ruim water met zout ca. 8 min. op een laag vuur beetgaar koken. Het sjalotje pellen en fijn snipperen. De knoflook pellen. In een grote koekenpan de olie verhitten. De sjalot en de uitgeperste knolook fruiten. De paddestoelen toevoegen en op een hoog vuur in ca. 2 min. per kant bruin en gaar bakken. Afblussen met een scheutje sherry. (In de magnetron) de kaassaus verwarmen. De Ravioli afgieten, de kaassaus erdoor mengen. De portobello erover verdelen. Royaal bestrooien met peper en peterselie.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »