Rozijnenbrood met gorgonzola
- Herkomst
- Italie
- Categorie
- Ontbijt
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 8 rozijnenbrood
- Bertolli voor op brood (halvarine)
- 20 gram rucola
- 150 gram gorgonzola
BEREIDINGSWIJZE
Rooster de boterhammen eventueel. Besmeer de boterhammen met de halvarine en beleg 4 boterhammen met blaadjes rucola en plakjes gorgonzola. Dek ze af met de rest van de boterhammen en halveer ze diagonaal.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »