GratisRecept

Rozijnenbrood met gorgonzola

Herkomst
Italie
Categorie
Ontbijt
Bereidingstijd
15 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 8 rozijnenbrood
  • Bertolli voor op brood (halvarine)
  • 20 gram rucola
  • 150 gram gorgonzola

BEREIDINGSWIJZE

Rooster de boterhammen eventueel. Besmeer de boterhammen met de halvarine en beleg 4 boterhammen met blaadjes rucola en plakjes gorgonzola. Dek ze af met de rest van de boterhammen en halveer ze diagonaal.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »