Scampi met Bearnaisesaus
- Herkomst
- Frankrijk
- Categorie
- Visgerechten
- Bereidingstijd
- 25 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 8 scampi
- olie
- peper
- zout
- rozemarijn
- béarnaisesaus
- risotto
BEREIDINGSWIJZE
Verwijder de poten van de scampi, leg ze op de rug en snijd deze in de lengte doormidden. Zorg ervoor dat het rugpantser niet doorgesneden wordt. Breek de helften open en zorg ervoor dat ze plat kunnen liggen. Bestrooi met peper, zout en een tikje rozemarijn. Bedruppel ze met een beetje olie. Bestrijk de bodem van een braadslee met olie, leg de scampi plat in de braadslee zodat het pantser zoveel mogelijk contact heeft met de bodem. Zet de braadslee op zacht vuur en laat de scampi langzaam garen. Zorg ervoor dat nu de béarnaise klaar is en een portie risotto rijst. Leg twee scampi op elk bordje, geef er een timbaaltje risotto bij en giet een lepel béarnaisesaus over de scampi.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »