Spaanse dadels
- Herkomst
- Spanje
- Categorie
- Hapjes
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 8
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 8 dadels
- stukje droge salamiworst
- 4 plakjes katenspek
BEREIDINGSWIJZE
Haal de pit uit de dadels en vul de dadels met een stukje salami ter grootte van de pit. Omwikkel de dadels met een half plakje spek en steek er een cocktailprikker doorheen. Bak ze enkele minuten in een koekenpan of in een hete oven tot het spek een beetje knapperig wordt.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »