Spaanse visspiezen
- Herkomst
- Spanje
- Categorie
- Barbeque gerechten
- Bereidingstijd
- 20 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1200 gram kabeljauwfilet, in stukjes
- 20 plakjes chorizo, gehalveerd
- 40 blaadjes verse salie
- zout
- zonnebloemolie
- 8 barbecue-spiezen
BEREIDINGSWIJZE
Rijg de stukjes vis, de halve plakjes chorizo en de blaadjes salie aan de spiezen.
Bestrooi daarna de spiezen met een beetje zout en bestrijk ze met olie
Bestrijk ook het grillrooster met wat olie
Laat tenslotte de spiezen op een hete barbecue in ongeveer 5 tot 6 minuten gaar worden (keer ze halverwege).
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »