Stamppot met Catalaanse worst
- Herkomst
- Spanje
- Categorie
- Stamppotten
- Bereidingstijd
- 20 minuten
- Porties
- 2
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 net spruitjes (450 gram)
- 1 rode paprika
- 30 gram boter of margarine
- 500 gram Catalaanse braadworstjes
- 100 gram zwarte olijven zonder pit (potje à 250 mililiter)
- 1 pak aardappelpuree voor stamppot (2 zakjes à 112 gram)
- zout
- peper
BEREIDINGSWIJZE
De spruitjes schoonmaken (grote spruitjes halveren), wassen en in ca. 8 minuten beetgaar koken. De paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. In een braadpan boter verhitten. De worsten in ca. 7 minuten gaar bakken, regelmatig draaien. De olijven in plakjes snijden. De puree maken volgens gebruiksaanwijzing. De spruitjes, paprika en olijven erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. De stamppot serveren met de worsten.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »