GratisRecept

Stamppot met Catalaanse worst

Herkomst
Spanje
Categorie
Stamppotten
Bereidingstijd
20 minuten
Porties
2
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 1 net spruitjes (450 gram)
  • 1 rode paprika
  • 30 gram boter of margarine
  • 500 gram Catalaanse braadworstjes
  • 100 gram zwarte olijven zonder pit (potje à 250 mililiter)
  • 1 pak aardappelpuree voor stamppot (2 zakjes à 112 gram)
  • zout
  • peper

BEREIDINGSWIJZE

De spruitjes schoonmaken (grote spruitjes halveren), wassen en in ca. 8 minuten beetgaar koken. De paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. In een braadpan boter verhitten. De worsten in ca. 7 minuten gaar bakken, regelmatig draaien. De olijven in plakjes snijden. De puree maken volgens gebruiksaanwijzing. De spruitjes, paprika en olijven erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. De stamppot serveren met de worsten.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »