Tofu met peultjes en champignons uit de wok
- Herkomst
- Indonesie
- Categorie
- Vegetarisch
- Bereidingstijd
- 20 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2,5 eetlepel olie
- 2 uien, in partjes
- 2 teentjes knoflook, gesnipperd
- 2 pakjes Sofine tofu wokgehakt a 180 gram
- 200 gram peultjes, schoongemaakt
- 250 gram kastanjechampignons, in plakjes
- 1 zakje Javaanse satésaus (Conimex)
- 100 gram taugé
BEREIDINGSWIJZE
Verhit de olie en bak de ui met de knoflook al omscheppend in ongeveer 3 minuten goudgeel en glazig. Bak de tofu en de peultjes 3 minuten op een hoog vuur mee. Voeg de champignons toe en bak alles al omscheppend in ongeveer 5 minuten beetgaar. Bereid intussen de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de taugé door het tofugerecht en warm alles nog 2 minuten op een hoog vuur door. Serveer de saus erbij. Lekker met witte rijst, atjar en casavekroepoek.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »