Tortilla met rookworst en tomatensalsa
- Herkomst
- Spanje
- Categorie
- Tapas gerechten
- Bereidingstijd
- 5 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 kleine rookworsten
- 2 tortilla's (kant-en-klaar)
- 50 gram gemengde sla
- 1 tomaat
- 4 eetlepels salsa, uit een potje (hot of mild)
BEREIDINGSWIJZE
Laat de rookworst ongeveer 10 minuten wellen in heet water. Verwarm de tortilla's in een koekenpan of in de magnetron volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Snijd de sla en de tomaat in dunne reepjes en meng het goed door elkaar. Snijd de rookworst in 2 stukken. Besmeer de tortilla's met de salsa en bestrooi het met het
slamengsel. Leg de rookworst erop en rol de tortilla strak op. Snijd ze in stukken en serveer ze zo warm mogelijk.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »