Toscaanse viscocktail
- Herkomst
- Italie
- Categorie
- Voorgerechten
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 10
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 200 gram gerookte zalm
- 200 gram gerookte paling
- 100 gram gedroogde tomaten op olie
- 500 gram gepelde rose garnalen
- 250 gram gemengde salade
- 8 eetlepels mayonaise
- 5 eetlepels room
- 1 deciliter tomatensap
- 1 theelepel Italiaanse kruiden (oregano, basilicum, tijm)
- 10 sherry- of kersentomaatjes
BEREIDINGSWIJZE
Snijd de gerookte paling in dunne reepjes. Meng de garnalen met de palingreepjes en tomatenstukjes. Snijd de gedroogde tomaten in stukjes en bewaar de olie voor de dressing. Verdeel de gemengde salade over 10 coupes of saladeschaaltjes. Schep daarna het vismengsel er in. Roer een dressing van de mayonaise, room, het tomatensap, de Italiaanse kruiden en 4 eetlepels olie van de gedroogde tomaten. Verdeel vervolgens de dressing over de coupes. Leg op elke cocktail een plakje gerookte zalm en garneer met een cherry- of kersentomaatje.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »