Turkse bruine bonensalade
- Herkomst
- Turkije
- Categorie
- Salades
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 400 gram bruine bonen (blik)
- 400 gram tomaten
- 150 gram salami
- 100 gram groene olijven
- 5 theelepels citroensap
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 ui,
- 1 mespunt bonenkruid
- 1 mespunt peper
- 1 mespunt zout.
BEREIDINGSWIJZE
Laat de bruine bonen uitlekken. Ontvel de tomaten en snijd ze in stukjes. Snijd de salami in kleine blokjes. Maak de ui schoon en snijd hem in ringen. Doe alle ingrediënten in een kom en schep ze voorzichtig door elkaar.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »