GratisRecept

Vlaamse saus

Herkomst
Belgie
Categorie
Saus
Bereidingstijd
15 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 4 eieren
  • 125 gram boter
  • peper
  • zout
  • nootmuskaat
  • 1 bosje peterselie
  • enkele blaadjes citroenkruid

BEREIDINGSWIJZE

4 eieren hard koken, pellen en met een vork grof pletten, vervolgens overgieten met 125 gram gesmolten boter. Kruiden met peper, zout en nootmuskaat en een gehakt bosje peterselie bijvoegen. Opdienen bij lauwe asperges. Je kan ook enkele blaadjes citroenkruid bij de peterselie voegen.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »