Vlaamse saus
- Herkomst
- Belgie
- Categorie
- Saus
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 4 eieren
- 125 gram boter
- peper
- zout
- nootmuskaat
- 1 bosje peterselie
- enkele blaadjes citroenkruid
BEREIDINGSWIJZE
4 eieren hard koken, pellen en met een vork grof pletten, vervolgens overgieten met 125 gram gesmolten boter. Kruiden met peper, zout en nootmuskaat en een gehakt bosje peterselie bijvoegen. Opdienen bij lauwe asperges. Je kan ook enkele blaadjes citroenkruid bij de peterselie voegen.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »