Zalmmoot met dille
- Herkomst
- Frankrijk
- Categorie
- Visgerechten
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 4 zalmmoten
- 50 gram boter
- 100 mililiter droge witte wijn
- 1/2 zakje verse dille
- zout
- peper, versgemalen
BEREIDINGSWIJZE
Dep de zalmmoten droog en bestrooi ze met zout. Verhit de boter in een koekenpan en bak de zalm op een matig vuur in 5 minuten net gaar. Keer ze halverwege voorzichtig om. Haal de zalm uit de pan en houd ze onder aluminiumfolie warm. Schenk de wijn bij het bakvet, roer de dille erdoor en laat het geheel op een hoog vuur inkoken. Zet het vuur daarna laag, leg de vis terug in de pan, bestrooi het met peper en laat het nog 1 minuut doorwarmen.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »