Zomerse hete bliksem
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Aardappelgerechten
- Bereidingstijd
- 30 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 800 gram aardappelen
- 2 Granny Smith appels
- 1 deciliter melk
- 5 eetlepels vloeibare boter
- snufje zout
- snufje peper
BEREIDINGSWIJZE
Schil de aardappels en kook ze in ongeveer 20 minuten gaar. Schil de appels. Verwarm de melk en stamp de aardappels fijn met de melk en de vloeibare margarine. Rasp de appels en meng ze door de puree. Breng de hete bliksem op smaak met zout, peper en eventueel nootmuskaat of een beetje kaneel.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »