Aardbeien met sherrycream
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Desserts
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 500 gram aardbeien
- 4 dooiers van (4-granen) scharreleieren
- 40 gram suiker
- 2 deciliter cream sherry
BEREIDINGSWIJZE
Maak de aardbeien schoon, halveer ze en verdeel ze over diepe borden of ruime schaaltjes. Klop de eierdooiers met de suiker in een steelpan dik en lichtgeel. Breng in een iets ruimere pan water tegen de kook aan en zet de steelpan erin. Verwarm het mengsel al kloppend en voeg beetje bij beetje al kloppend de sherry toe. Blijf kloppen tot de saus dik en schuimig is. Schenk de warme saus over de aardbeien en serveer direct.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »