Ananassaus
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Saus
- Bereidingstijd
- 10 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 4 ananasschijven
- 200 gram ananasconfituur
- 3 eetlepels sherry
- kruiden met zout
- 1/2 theelepel cayennepeper
- 1/2 theelepel gemberpoeder
BEREIDINGSWIJZE
4 ananasschijven tot puree verwerken, vermengen met 200 g ananasconfituur, aanmaken met 3 eetlepels sherry (xeres), kruiden met zout, een snuifje cayennepeper en een snuifje gemberpoeder. Deze zoetzure saus wordt koud geserveerd.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »