Marinade met rum en gember
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Saus
- Bereidingstijd
- 5 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 120 mililiter ananas in eigen sap
- 80 mililiter light rum
- 60 mililiter sojasaus (kan gluten bevatten)
- 1 eetlepel gember, fijngehakt
- 2 eetlepels uitgeperste knoflook
- 1 eetlepel bruine suiker
- 1/4 theelepel chilipoeder
BEREIDINGSWIJZE
Meng alle ingrediënten door elkaar.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »