Marokkaanse lamsmarinade
- Herkomst
- Marokko
- Categorie
- Saus
- Bereidingstijd
- 4 uur
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 theelepels gedroogde peterselie
- 1 eetlepel citroensap
- 1/4 theelepel kaneelpoeder
- 1/4 theelepel gemalen zwarte peper
- 1/4 theelepel cayennepeper
- 1/4 theelepel gemberpoeder
- 1/4 theelepel gemalen korianderzaad
BEREIDINGSWIJZE
Meng alle ingrediënten in een kom en roer het mengsel tot het een pasta is. Smeer het lamsvlees aan alle kanten in en laat de marinade 4 uur intrekken in de koelkast.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »