Tandooripasta
- Herkomst
- India
- Categorie
- Saus
- Bereidingstijd
- 5 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 knoflooktenen, gepeld
- 2,5 cm verse gember, fijngehakt
- 1 theelepel zout
- 2 theelepels korianderzaad
- 2 eetlepels citroensap
- 2 eetlepels azijn
- 1 eetlepel komijnzaad
- 1/2 theelepel chilipoeder
- 1 theelepel kurkuma (koenjit)
- 120 gram gewone yoghurt
BEREIDINGSWIJZE
Meng alle ingrediënten behalve de yoghurt met een blender door elkaar en maak er een gladde saus van. Roer deze door de yoghurt.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »